that-so

Golden Age - Anti Age Tanning spray 2% - 50 ml

199,00 DKR
  • Køb 2 for 358,20 DKR og spar 10%

Med mild selvbruner. Anti age tanning spray til ansigtet. Til daglig brug.
Med en mild grad af selvbruner, 2 % DHA. Hvilket giver lidt farve uden af det ser voldsomt ud. Meget fugtgivende. Benyttes hver dag efter badet.
That´so gennemsigtige Sun Makeup anti-age sprays mikropartikler, indeholder en eksklusiv anti-aging lotion, som giver en lipofyldnings effekt "uden kirurgi.
2% DHA / selvbruner. Indhold: 50 ml

Beskrivelse

Golden Age - Anti Age tanning spray.
Med en mild grad af selvbruner, 2 % DHA. Hvilket giver lidt farve uden af det ser voldsomt ud.
Meget fugtgivende. Benyttes hver dag efter badet.

That´so gennemsigtige Sun Makeup anti-age sprays mikropartikler, indeholder en eksklusiv anti-aging lotion, som giver en lipofyldnings effekt "uden kirurgi. En naturlig måde at reducere rynker på, forbedre smidigheden, give en gylden farve og samtidig beskytte integriteten af kollagen og elastin.

De aktive ingredienser hæmmer nedbrydningen af kollagen, forbedrer elasticiteten og fastheden i huden, hvilket reducerer hudens rynker og træthedstegn.

Hudens fugtighed stiger takket hyaluronsyre, der trænger til dybeste lag af epidermis.

Påføres på få sekunder, et simpelt dagligt ritual, der giver dig en ungdommelig og let glød hver dag.

AKTIVE INGREDIENSER:
DHA (Dihydroxyacetone)
Af vegetabilsk oprindelse garanterer det en gradvis og langvarig brunfarve uden at forårsage skader på huden. Lotionen virker på det overfladiske lag af epidermis og giver en lysende og intens farve, der gradvist aftager med den naturlige eksfoliering af huden uden at efterlade pletter. Produktet er erythrolosefrit.

MATRIXYLTM
Kraftig anti-aging, hjælper med at udglatte rynker og forbedrer hudtonen og elasticiteten.

KOMBUCHKATM
Fermenteret sort teekstrakt med en "lipofilling" effekt, tilbyder en naturlig ikke-invasiv måde for en glattere, yngre og mere lysende hud; beskytter integriteten af ​​kollagen og elastin, der er afgørende for ung hud.

PANTHENOL (Vitamin B5)
Af vegetabilsk oprindelse sikrer panthenol intens og langvarig hydrering takket være dets blødgørende og meget fugtgivende egenskaber. Regenererer huden dybt og giver den elasticitet og fasthed.

HYALURONSYRE
Naturligt til stede i vores krop og i de dybere lag af huden. Fugter intenst, giver fasthed, lyshed og elasticitet og reducerer synligt rynker og ældningstegn.
Ingredienser

Aqua (vand), polysorbat 20, dihydroxyacetone, glyceri, Saccharomyces/xylinum sort te ferment, panthenol, parfume (duft), phenoxyethanol, lecithin, butylenglycol, ethylhexylglycerin, dinatrium Edta, natriummetabisulfit, hydrolytisk, hydrolytisk, hydrolytisk, , Hydrolyly, Hydrolyly, Hyderol, NATRIUMCITRAT, CARBOMER, CITRONSYRE, LINALOOL, ASCORBINSYRE, LIMONEN, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYLIONON, HYDROXYCITRONELLAL-4, PALMITEPOOTIN.

* Ingredienslisten kan undergå ændringer, der henvises til produktemballagen for den mest opdaterede ingrediensliste.