Solcenter i Brønshøj

 
CopenhagenTAN - solcenter i Brønshøj
Solbehandlinger
- Tag sol i vores store solarier med air condition og god musik eller vores standup solarie. I vores stand up solarie, står du op under behandlingen. Herved slipper du for de lyse pletter der kan komme på ryggen ved skulderbladene og lænd.
Vi har 5 kabiner i alt - 3 med solarier og åbent alle dage fra 6-22.

Vores solarier overholder EU reglerne og solcentret er godkendt og certificeret efter gældende regler.
Din tilfredshed og tryghed har højeste prioitet i vores solcenter, derfor er vores solarier udstyret med de nyeste rør, som opfylder alle lovpligtige krav fra EU. Det betyder at rørenes styrke er mindre og mere skånsom, men med den nyeste teknologi udnyttes styrken bedre og din farve vil derfor holde længere. De nye rør udsender ingen skadelig UV-C lys, og sammenholdt med den nye sammensætning af UV-A og UV-B i rørene, er riskoen for solskoldning yderst minimal. Du kan derfor tage mere tid i solen.
Nyhed:
Vores rør er nu med sol og hudplejende effekt! Nogle kalder det Beauty tan - vi syntes det er dejligt med lidt ekstra godt.
Her kombineres de fire vigtigste bølgelængder af sollys i kun ét rør! Det snoede røde solairerør giver max. effekt og kombinerer smart og effektivt, solbehandling og hudplejende lysbehandling.
- Med UVA opnås en direkte, intensiv og attraktiv solbrun kulør.
- UVB er til produktion af melanin og Vitamin D, blåt lys for en ren og pletfri hud.
- Rødt kollagen lys er for at opnå en opfriskende og blødgørende virkning af din hud.
Vi har monteret de store ligge solarier med disse rør. Du bliver ikke skuffet!