Spray tan kurser hos CopenhagenTAN

Bliv Ekspert i Spray Tan

Har du nogensinde overvejet at lære om spray tan og ønsker du at blive ekspert i teknikken? Hvis ja, så er du kommet til det rette sted. Hos CopenhagenTAN tilbyder vi et kursus i spray tan, hvor du lærer alt hvad du behøver at vide om spray tan, og hvordan du kan lære teknikken til at blive en professionel spray tan artist. 

Hvad er et Spray Tan Kursus?

Et spray tan kursus er en træningsmulighed, der giver dig mulighed for at lære, hvordan man udfører en professionel spray tan behandling på en kunde. Nogle spray tan kurser vil give dig et grundlæggende kendskab til teknikken, mens andre vil lære dig mere avancerede teknikker, såsom contouring og airbrush-teknikker. Spray tan er blevet en populær skønhedsbehandling på grund af dens naturlige udseende og dens hurtige resultater. Det er også en sikker måde at opnå en solbrun farve på uden risiko for skadelige UV-stråler, som man udsættes for, når man solbader. En anden fordel ved spray tan er, at det er en effektiv måde at skjule ujævn pigmentering og hudfejl på.

Hvad kan du forvente at lære på et spray tan kursus?

Når du deltager i et spray tan kursus, vil du lære følgende:

Grundlæggende om Spray Tan

- Dette omfatter en introduktion til spray tan, og en gennemgang af de forskellige former for spray tan-produkter, der findes på markedet.

DHA% og hudtyper

- Vi taler om de forskellige hudtyper, spraytan væsker, DHA procenter og hvorledes de påvirker dine kunder.

Spray Tan Teknikker

- Dette vil omfatte en gennemgang af de forskellige spray tan teknikker, der kan bruges, og hvordan man vælger den rigtige teknik til den pågældende kunde.

Efterbehandling

- Du vil lære, hvordan man afslutter behandlingen korrekt og giver kunden råd om, hvordan man bevarer farven længere.

Spray Tanning af modeller

- Vi viser hvordan en person spray tannes. Efterfølgende spray tanner du to modeller under kyndig vejledning og overvågning.

Information omkring udstyr, vedligeholdelse og rengøring

- Vi kommer også ind på udstyret skal vedligeholdese og rengøres efter brug. 


FAQ

Hvad koster et spray tan kursus?

- Hos CopenhagenTAN tager vi 3.125,- inkl. moms. 

Hvor bliver der afholdt spray tan kurser?

- Vi afholder kurser i København og Kolding. Ønskes kurset udført på anden adresse, kontakt os venligst for tilbud.

Hvor lang tid tager et kursus?

- Undervisningen tager typisk ca. 3 til 4 timer og her er også indlagt rigeligt med tid til spørgsmål der kunne opstå undervejs.

Skal man selv have udstyr eller modeller med?

- Nej, CopenhagenTan vi står selv for alt udstyr og stiller også modeller tilrådighed. 


Ydereligere information:

Diplom

Efter endt kursus udstedes diplom for vel overstået undervisning.

Hotline

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Ingen binding

Du er på ingen måde bundet til at benytte vores produkter efterfølgende. Vi er leverings dygtige i alt til spray tan behandlinger fra dag til dag. Vi handler direkte fra producenterne ind fra hele verden og kan på denne måde holde priserne nede. Se mere her i webshoppen.

10% rabat på udstyr

Vi har alt til spray tan behandlinger og tilbyder flere forskellige modeller af spray tan maskiner. I københavn har du mulighed for at se nærmere på alle mulighederne. I stedet for at tilbyde en fast startpakke med kurset, giver vi dig 10% rabat på køb af alt i webshoppen.
Så har du mulighed for selv at vælge netop det udstyr der passer til dig. 

Lidt om os

Vi har været i gang med spray tan kurser siden 2010 og derfor har vi også en stor erfaring indenfor både spray tanning med også oplæring heraf. Vi spray tanner stadig til hverdag og til konkurrencer, hvilket også betyder at vi altid er up to date med de nyeste produkter og teknikker inden for spray tanning. 
  Spray tan kursus  Spray-tan-undervisning-kbh