Om CopenhagenTAN

 
CopenhagenTAN har eksisteret siden 1999.
Min bror og jeg byggede solcentret med 5 kabiner på Frederikssundsvej i 1999. Det var den tid hvor solarie branchen var på sit højeste. Nogle år senere valgte min bror at koncentrere sig 100% om sin murermesterforretning, Murermester Allan Watsham.
Jeg har drevet CopenhagenTAN alene siden 2003.
I 2008 skiftede jeg et ældre solarie ud med en selvbetjent automatisk spray tan kabine. Kabinen fik så stor succes at jeg valgte at skifte endnu et solarie ud, og etablere personlige spray tan behandlinger.
I 2009 oprettede jeg en webshop med alle produkterne til spray tan, spray tan udstyr, solariecremer, faktorcremer og meget mere.
I 2010 fik jeg en aftale med Italienske Quadra Medical om forhandlingen af produkter med deres brand That´so i Danmark. Jeg var på kursus i Italien og fik undervisning i That´so spray tan kabinen. Herefter har jeg serviceret og tanket autospray kabiner i hele Danmark.
I 2011, 2012, 2013 og 2014 var CopenhagenTAN officiel spray tanner ved Dansk Bodybuilding og fitness forbunds DM. Vi har siden været til mange stævner og spray tanne atleterne før de skal på scenen. Vi var bla. ved NM 2012.
I 2012 skiftes endnu et solarie ud med en Beauty Angel, som er anti-age lysbehandling.
I 2014 var vi på Island til NM i bodybuilding og fitness og spray tanne hele det danske landshold før de skulle på scenen.
2015, 2016 og 2017 var vi til Newcommers, Danish Open og DM og spray tanne atleter igen.

I dag tilbyder CopenhagenTAN spray tan behandlinger, solarie behandlinger og anti-age lysbehandling i centret på Frederikssundsvej i København. Dagligt handler vi med ind og udland i vores webshop og har rigtig mange glade og tilfredse kunder hverdag.
Tak til alle som støtter CopenhagenTAN.

Med venlige hilsner
Johnny Watsham