Hudplejende lysbehandling i Beauty Angel.

Beauty Angel Lys i København
Hudplejende lysbehandling.
Aktiv fremmelse af smukkere, sundere og yngre hud.
- Stimulerer din collagen produktionBeauty Angel Lys effekt
- Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
- Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen
- Fjerner mørke rander og hævelser under øjnene
- Blødgører og udglatter din hud som aldrig før
- Reducerer strækmærker og arvæv markant
- Reducerer uren hud og akne markant
- Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner
- Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
- Varm og afslappende behandling
- Frigiver kroppens endorfiner

Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastinfibre. Små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere.
Hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Levering af næringsstoffer til epidermis (ydre lag af huden), som allerede begynder at ældnes fra 25 år og fremefter, hvilket resulterer i en trist og ujævn hud. Når folk bliver ældre, bremser fibroblastceller (celler, der producerer collagen) og stofskiftet, hvilket resulterer i et løbende fald i collagenindholdet i huden. Da collagen er det primære »fyldstof« i bindevævet, mister huden sin glans. Den reducerede celles regenerering forårsager også et tab af fugt og elasticitet, som udmønter sig i dannelsen af rynker. Det særlige Beauty Angel Lys absorberes af fibroblaster og stimulerer dannelsen af collagen og elastin. Kliniske undersøgelser har vist, at det kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent. Hertil kommer, at leveringen af afgørende næringsstoffer til epidermis forbedres væsentligt - og resulterer i en strammere og sundere hud.

Beauty Angel behandlingsskema
Der anbefales 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen, alt efter alder. Derefter 1 gang om ugen for at vedligeholde resultatet, således vil huden altid vil fremstå så pænt som muligt. En normal behandling varer 20 min., men der kan købes ekstra tid for større effekt. Helt op til 40 min. pr. behandling.
Benyt vores rabatkort og spar penge på dine behandlinger og behandlinger inden kl. 11 er til nedsat pris. Rabatkort med 12 behandlinger kan købes her i shoppen eller i centeret. Kontakt os venligst for yderligere informationer.

Dokumenteret effekt.
Klinisk dokumenterede Beauty Angel rapport udarbejdet af bla. læge og lysterapeut Alexander Wunsch:
Beauty Angel klinisk rapport, se den her: Klinisk_rapport.pdf

Se også Beauty Angels danske hjemmeside for mere dokumentation.

Musik.
Der er musik i vores engel. Vil du have fred, skrues bare helt ned for musikken i displayet. Ønsker du at afspille dit eget musik fra telefonen, ligger der kabler til iPhone og Android. Du kobler bare på og når Englen starter afspilles din musik i højtalerne.

Beauty Angel lys er ikke et solarie og du bliver ikke brun af behandlingerne.