that-so

Golden Beauty - Hydrating and tanning - 4% DHA - 50 ml

199,00 DKR
  • Køb 2 for 358,20 DKR og spar 10%

Halvtransparent spray tanning.
Fugtgivende takket være hyaluronsyre. 
En naturlig kulør, der varer cirka 3 dage (takket være DHA)
Duften er frisk og delikat.

Beskrivelse

Denne halvgennemsigtige spray lotion garanterer en øjeblikkelig farve takket være det halvgennemsigtige naturlige pigment, som fjernes ved første vask.
Den varige brune farve, der udvikler sig i de 3-4 timer efter påføring, hvor det foretrækkes ikke at komme i kontakt med vand. Holdbarheden er cirka 3 dage.
Takket være den kontinuerlige spraydistribution garanterer den en jævn brunfarve (pletfri), naturlig og efterlader ikke lugt. BOV (pose på ventil) teknologi, økologisk, uden gas.
DHA 4%.

FOOD PIGMENT BRONZER
Den umiddelbare brunfarve opnås takket være en kosmetisk bronzer, en blanding af farvede pigmenter, der også bruges til mad og er sikre for huden.

DHA
(Dihydroxyacetone) af vegetabilsk oprindelse garanterer en gradvis og langvarig brunfarve uden at forårsage skade på huden. Lotion virker på det overfladiske lag af epidermis og giver en lysende og intens farve, der gradvist aftager med hudens naturlige eksfoliering uden at efterlade pletter. Produktet er erythrulosefrit.

PANTHENOL
(vitamin B5) af vegetabilsk oprindelse sikrer panthenol intens og langvarig hydrering takket være dets blødgørende og stærkt fugtgivende egenskaber. Regenererer huden dybt og giver den elasticitet og fasthed.

HYALURONSYRE
Findes naturligt i vores krop og i de dybere lag af huden. Fugter intensivt, hvilket giver fasthed, lysstyrke og elasticitet og reducerer synligt rynker og tegn på ældning.

Ingredienser

AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, POLYSORBATE 20, DIMETHYL ISOSORBIDE, GLYCERIN, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, SACCHARIDE ISOME- RATE, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM METABISULFITE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CI 15985 (YELLOW 6), CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, CI 16035 (RED 40), CI 42090 (BLUE 1)