Spray tan maskiner

Hos Copenhagentan.dk har vi et stort udvalg af spray tan maskiner og startpakker. Maskinerne er perfekte til almindelig brug eller i professionelle sammenhænge, hvor en flot tan er påkrævet. Ved køb af en spray tan maskine vil der altid følge 1 liter gratis 8% spray tan væske fra CopenhagenTAN med hvor der er nok til mindst 10 behandlinger.

Spray tanning er for dem, som elsker at have en lækker brun sommerglød hele året, eller til dem, som stiller op til konkurrencer, hvor en mørk tan er kutyme. Spray tan er billigere end at tage på ferie hele tiden og mindre sundhedsskadeligt end solarier. Nu kan du købe din egen maskine, til privat brug eller opstart af egen spray tan forretning. Nu kan alle blive solbrune hele året. Du kan komme i gang til fornuftige priser med vores udstyr fra spray tan webshoppen. Ønsker du et spraytan kursus så har vi også det.

 

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Copenhagen TANs store sortiment af spray tan maskiner

Selvom det ikke altid kræver professionel hjælp at blive spray tannet, så kræver det stadig professionelt spray tan udstyr. Hos Copenhagen TAN kan du købe spray tan maskiner og ekstra udstyr i særklasse, som vi også selv bruger til konkurrencer, hvor vi er til stede for at spray tanne atleter. Her er kun det bedste godt nok og eftersom vi har været i branchen siden 1999, har vi masser af erfaring på det område. Vi tilbyder desuden også forskellige behandlinger, hvor vi udfører personlig spray tannen, hvis investeringen i en spray tan maskine ikke lige er for dig.

En af vores spray tan maskiner kommer i rejsevenlige tasker med blandt andet lyddæmpet spray tan-system samt spray gun. Derudover er der i nogle af startpakkerne telte og udsugninger med, så ens omgivelser ikke bliver oversprayet med farve. Du kan desuden også købe brugt udstyr eller reservedele til din spray tan maskine, hvis du pludseligt skulle mangle dele eller har brug for ekstraudstyr.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 29 80 91 91 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål vedrørende vores maskiner, spray tan eller en af vores andre produkter, servicer eller behandlinger. Her vil en af vores kompetente ansatte hjælpe dig bedst muligt med din henvendelse.