Spray tan i selvbetjent kabine m/ dansk vejledning.

Spray tan kabiner - automatiske.
Du får en skøn naturlig kulør efter bare en spray tan behandling.
Kabinen er en åben model, men står i aflåst rum og behandlingen foregår helt privat. Her er ingen tidsbestilling, du møder bare op.

Spray tan video
Spray tan i automatisk kabine - Youtube video.

Vores tan kabine står her: CopenhagenTAN - Frederikssundsvej 229, 2700 Brønshøj / København - Åben 6-22.

Forberedelse.
Det er en fordel at forberede din hud inden behandlingen. Således vil behandlingen holde længere og aftage jævnt.

Dagen før:
Dagen før spray tan behandlingen benyttes en peeling/skrubbe handske med sæbe i badet eller en god skrubbecreme. Herved fjernes døde hudceller. Vi har handsker og cremer i webshoppen. Efter badet benyttes en fugtighedscreme, så hudens fugtballance opretholdes.

På dagen:
På dagen for behandlingen bades og vaskes normalt, men der må ikke benyttes creme efter badet, da cremen kan blokere for optagelsen af spray tan væsken. Undgå også at benytte parfume og deodorant. Benytter du deodorant alligevel, så brug en stift, da spredninge ikke er så stor. Deodorant gør dig grøn under armene, til du bader næste gang.

Vil du være god ved din hud og opnå det flotteste resultat, så brug creme efter badet hvergang og skrub din hud en gang om ugen.

Behandlingen.
Selve spray behandlingen tager ca. 10 minutter fra du går ind og til du er ude igen. Her er grundig vejledning og dansk stemme vejledning i kabinen. Stemmevejledningen hjælper dig under hele behandlingen. Du vælger selv hvor meget væske der skal sprayes med, ud fra din højde. Under selve spray sekvensen, som kun tager 2 x 3 sekunder, bliver du positivt ladet og væsken er negativt ladet, herved suges væsken nærmest ind til din krop i de sekunder der sprayes. Du mærker intet til at du bliver elektromagnetiseret, men det er ikke tilladt for personer med pacemaker at benytte autosprayen. Herved opnås et perfekt resultat uanset størrelse. Vi har hårhætter, fodsålebeskyttere, blokcreme og makeupfjerner klar til dig i kabinen. Se vejledning i kabinen.

Tørring.

Spray tan væsken skal ikke fordeles eller smøres rundt efter behandlingen. Du bliver blæse tørret efter behandlingen og er herefter klar til påklædning. 
De næste timer bliver du mørkere og mørkere! Spray tan metoden fra mikro dysserne giver en flot og ensartet farve, uanset kropsstørrelse og form.

Priser
En behandling koster kr. 120,- og kun kr. 100,- før kl 11.