Solcenter, spray tan center og Beauty Angel center - alt samlet et sted!

Solcenter - CopenhagenTAN 
CopenhagenTAN - Frederikssundsvej 229, 2700 Brønshøj - Åbent kl. 6-22 alle dage - her er 5 kabiner.

Sol behandling.
Tag sol i vores store solarier med air condition og god musik eller vores standup solarie. Vores rør udskiftes altid før udløbsdato.

Solcenter - CopenhagenTAN

Spray tan.
Benyt vores vores selvbetjente spray tan kabine, uden tidsbestilling. Her er udførlig vejledning og dansk stemme guide. Det er nemt og hurtigt! Vil du hellere have en personlig spray tan behandling, så husk at booke en tid i forvejen.

Spray tan hos CopenhagenTAN

Hudplejende lysbehandling.
Beauty Angel lysbehandling for en smukkere, sundere og yngre hud. Stimulerer din collagen produktion, giver en strålende glød og en glat og velplejet hud. Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen.

Beauty Angel Lysbehandling

Rabatkort - spar penge!
Her behøver du ikke et abonnement, men køber du et rabatkort i automaten (20,-) kan dette oplades og benyttes som betaling for alle behandlinger. Det er nemt og du får ekstra beløb på kortet ved opladning i automaten. Du behøver ikke kortet og kan sagtens betale på andre måder. Alt er selvbetjent i centeret. Vi har opsat en service telefon med hotline, hvis du får brug for hjælp.

Happy hour.
Kommer du inden kl. 11 er priserne billigere. Dette gælder alle dage.

Betalingsmetoder.
Vi modtager alle kreditkort, kontanter, rabatkort, sms betaling og MobilePay. Automaten kan dog ikke veksle eller give penge retur.

Din tilfredshed og tryghed har højeste prioitet i vores solcenter, derfor er vores center udstyret med det nyeste udstyr, som opfylder alle lovpligtige krav fra EU. Vores solarier overholder EU reglerne og solcentret er godkendt og certificeret efter gældende regler.
CopenhagenTAN siden 1999.