that-so

Sun Makeup 8% DARK - 1 liter

348,00 DKR
  • Køb 2 for 626,40 DKR og spar 10%

Inkl. anti-ageing ingredienser. Fri for parabener.
Passer til alle hudtyper! Velegnet til meget lyse og rødt hår.

Beskrivelse

That´so Sun Makeup spray tan væske, giver en flot og naturlig farve uden pletter eller skjolder.
Denne formidable spray tanning væske giver dig din skønneste sommer kulør! Ingen gullig/orange farve, men din egen solbrune farve.
Benyttes til alle hudtyper. Anbefales til lyse hudtyper og rødhårede.

Inkl. anti-age ingredienser.
Takket være en revolutionær ingrediens, hjælper denne lotion også til at reducere forekomsten af fine linje og rynker, endvidere øge hudens fugt og elasticitet.

Sun Makeup har en delikat duft af mandel og vanillie.
Hurtig tørrende, uden for meget Bronzer samt fri for parabener!

Hemmeligheden bag That'so Sun Makeup
Hemmeligheden er et sukker molekyle, helt ufarligt for din hud, den DHA (dehydroxyacetone HOCH2COCH2OH), som reagerer med proteinerne i de første hudlag, hvorved der skabes polymerer kaldet MELANODYNE, som giver huden en mørk naturlige farve.
I 1920´erne brugte man udtrækket fra sukkerroer til sødning spædbarn medicin, men det blev hurtigt klart, at det reagerede med huden og herefter begyndte man at teste produktet til kosmetisk anvendelse. Det var først i 60'erne, at Coppertone begyndte at bruge DHA i sine formler.
I dag er Spray Tanning Sun Makeup´s avancerede formler perfektioneret, takket være indførelsen af en naturlig ingrediens og Aloe Barbadensis. Aloe ekstrakt med fugtgivende virkning. Hud bliver blød og glat. Andre funktioner: Lenitiv virkning på betændelser, beskyttende effekt på epidermis og langsigtet fugtgivende virkning. Desuden anvendes DHA, forbedres farve kvaliteten og mange af de typiske ulemper ved solbadning løses. Der er en dobbelt fordel ved at bruge That´so Sun Makeup: Der opnås en smuk gylden, jævnt tonet hud, som er fugtet og med anti-aldrende egenskaber. Ikke mere orange eller ujævn farve! Kombination af ingredienserne giver en gylden intens farve!

Fordele:
• Huden ældes ikke.
• Frem provokerer ikke rynker.
• Ingen solskoldning og rødmen.
• Forårsager ikke hud udslæt.
• Nemt og hurtigt make up.
• Holder 6 til 7 dage med professionel lotion og 3-5 dage med spray dåse produktet "On-The-Go".

SPRAY TANNING MAKEUP blev udviklet med særlig patenteret formel for at garantere at farven holder 6 / 7 dage, UDEN BRUG AF Erythrulose. Nogle produkter på markedet benytter Erythrulose, for at sikre en langtidsholdbar farve, men de trænger ned til 3. og 4. hudlag. Herved kan de efterlade pletter, som kan blive i huden i op til 15/30 dage.

Ingredienser

Aqua (water), dihydroxyacetone, polysorbate 20, phenoxyethanol, glycerin, parfum (fragrance), ppg-26-buteth-26, sodium metabisulfite, ethylhexylglycerin, aloe barbadensis leaf juice, CI 15985 (yellow 6), peg-40 hydrogenated castor oil, CI 16035 (red 40), benzyl benzoate, butylene glycol, CI 42090 (blue 1), citric acid, limonene, carbomer, palmitoyl pentapeptide-4.