muscle-up

One Coat® Top Coat Sheen - 58 g

186,00 DKR
  • Køb 2 for 334,80 DKR og spar 11%

Øjeblikkelig mørk bronze top coat m glans.
Denne revolutionerende øjeblikkelige bronzing gel er ideel til dem, der har meget lidt tid til at påføre konkurrencefarve.
Inkl tattoo cover up funktion.

Funktioner og fordele: 

✓ 
Giver den mørkeste brunfarve på kortest tid
✓ Til alle hudtyper
✓ Giver en let glans
✓ Gør det muligt at påføre shine efterfølgende


 

Beskrivelse

Leverer en dyb, mørk farve på få sekunder.
Denne revolutionerende øjeblikkelige bronzinggel er ideel til dem, der har meget lidt tid til at påføre konkurrencefarve. 
Du får en øjeblikkelig mørk bronzebrun, der ikke løber eller striber og kan påføres på så lidt som ti minutter. Det bedste af det hele er, at det kan tørres af umiddelbart efter forhåndsbedømmelsen og derefter påføres igen til finalen.

BEMÆRK:
Dette produkt er ikke godkendt til brug i visse forbund. Tjek venligst med forbundet, hvor konkurrencen holdes, før brug.

Brugsvejledning:
Brug evt handsker. Hæld en lille mængde i håndfladen, massér et tyndt lag over hele kroppen i cirkulære bevægelser lige før konkurrencen. Én applikation er alt hvad du behøver. Sørg for ikke at få nogen på tøjet / posserings dragt. 
Farven tørrer ikke! Så sørg for ikke at tage tøj på efterfølgende ellers vil farven gå af. Du kan påføre Muscle Juice®, Show Shine® eller Hot Stuff® ovenpå farven, hvis det ønskes. 

Tattoo cover-up:
Påfør en lille mængde direkte på de ønskede områder og massér i cirkulære bevægelser, indtil området er helt dækket.

Tips:
Lidt rækker langt. Brug før du går på scenen. Ingen grund til at klappe produktet på, da den spreder sig jævnt og let over hele kroppen.

Kun til ekstern brug. Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles straks med vand. Afbryd brugen, hvis der opstår hudirritation. Dette produkt indeholder ikke en solcreme og beskytter ikke mod solskoldning. Holdes utilgængeligt for børn.