that-so

Glowy Bronze - 100 ml

254,00 DKR
  • Køb 2 for 457,20 DKR og spar 10%

Beriget med sød mandelolie og sheabutter, med blødgørende og fugtgivende egenskaber, giver Glowy Bronze-bruningsemulsionen næring til huden uden at fedte den, og omslutter den med en gylden brunfarve med en lækker skinnende finish.

Duft: Jasmin og rav.

Beskrivelse

Glowy Bronze er solbruningsemulsionen, der giver huden en uimodståelig shimmer-effekt.
Designet til at oplyse ansigt og krop med en subtil glød takket være den dyrebare funklende formel som giver en solbrun teint med en naturlig og lysende effekt, Glowy Bronze er perfekt til at sublimere solbrun hud, genoprette dem med ekstrem sødme og vise en varig og jævn hud.
Beriget med sød mandelolie og sheabutter, med blødgørende og fugtgivende egenskaber, giver Glowy Bronze-bruningsemulsionen næring til huden uden at fedte den, og omslutter den med en gylden brunfarve med en lækker skinnende finish.

Fordele:
Dens meget lette tekstur efterlader huden tør og ikke fedtet. Den er beriget med sød mandelolie og sheasmør, der giver blødgøring og næring til huden. Velegnet til alle årstider, huden fremhæves takket være de gyldne pigmenters shimmer-effekt og en gradvis solbrunhed udvikles 3-4 timer efter påføring.

Aktive ingredienser:

BRONZER FOOD PIGMENTS
Den umiddelbare solbrunhed opnås takket være en kosmetisk bronzer, en blanding af farvede pigmenter, der også bruges til madbrug og er sikker for huden.

DHA (Diidrossiacetone)
Ingrediens af vegetabilsk oprindelse, det garanterer en gradvis og langvarig brunfarve, hvilket giver en lys
og intens farve, der gradvist aftager med den naturlige eksfoliering af huden uden at efterlade pletter.

GOLDEN POWDER
Giver straks lysstyrke og en uimodståelig shimmer effekt på huden.

SHEABUTTER & SØD MANDELOLIE
De har blødgørende og fugtgivende egenskaber, perfekt til tør, dehydreret eller moden hud. De hjælper med at forbedre hudens hydrering, tone og elasticitet.

Påføringsmetode:
Påfør produktet jævnt med en fordeler handske. Vask hænder grundigt efter påføring.

Glowy Bronze er solbruningsemulsionen, der giver huden en uimodståelig shimmer-effekt.
Designet til at oplyse ansigt og krop med en subtil glød takket være den dyrebare funklende formel og give en solbrun teint med en naturlig og lysende effekt, Glowy Bronze er perfekt til at sublimere solbrun hud, genoprette dem med ekstrem sødme og vise en varig og jævn hud. tan.
Beriget med sød mandelolie og sheasmør, med blødgørende og fugtgivende egenskaber, giver Glowy Bronze-bruningsemulsionen næring til huden uden at fedte den, og omslutter den med en gylden brunfarve med en lækker skinnende finish.

Ingredienser

AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DIMETHICONE,
PHENOXYETHANOL, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM (FRAGRANCE), SILICA, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, CI 15985 (YELLOW 6), ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM EDTA, CI 16035 (RED 40), CITRIC ACID,
SODIUM METABISULFITE, BHT, CI 42090 (BLUE 1), BUTYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, CARBOMER, POLYSORBATE 20, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4

* Ingredienslisten kan undergå ændringer, der henvises til produktemballagen for den mest opdaterede ingrediensliste.