Spray tan vejledning - før, under og efter.

 
Spray tan behandlinger. Spray-tan
Spray tan benyttes til en smuk kulør året rundt, til fest, shows, fotoshoots, konkurrencer og vi har lige den farve der passer til dig.
Følg vores vejledning for det bedste resultat - før, under og efter behandlingen.


Før spray tan behandlingen:
For den bedste forberedelse til en spray tan behandling, bør du skrubbe din hud i badet en gang om ugen og benytte en fugtigheds creme efter hvert bad hele året.
Dagen før en spray tan - skrubbes i badet og efterfølgende benyttes en fugtigheds creme.
På dagen for din spray tan - skrubbes igen, men der benyttes ingen creme, ingen parfume, ingen deodorant og ingen makeup, højst mascara.

Skrubning af huden.
Der benyttes en skrubbe handske med sæbe eller en scrub/peeling creme. Husk at få vasket alle resterne af. Årsagen til skrubningen er at fjerne dødehudceller, så din hud er glat og jævn, derved giver spray tan resultatet det flotteste resultat. Scrubning af huden er også vigtig for en jævn aftagning af spray tan farven. 


Spray tan behandlingen:
Den bedste beklædning du kan møde op i er løst siddende mørkt tøj, evt uden stramt undertøj. Stramt tøj kan fjerne noget af tanning væsken efter behandlingen.
For bedste resultat, bør du også møde op nyvasket, skrubbet og uden creme / parfume / makeup. Møder du op uforberedt, vil du stadigvæk få en fin kulør, men resultatet er bare flottere med den rigtige forberedelse.

Spray tan behandling foregår ved at vi sprayer dig med et fint lag tanning væske over hele kroppen. Du får en hårhætte på og sticky feets til dine fodsåler, så du undgår farve i håret og sorte fodsåler. Under behandlingen står du i vores spray tan kabine med god udsugning og ekstra opsat varme. Du vælger selv om du vil have undertøj på under behandlingen. Skulle dette være tilfældet, anbefales mørkt eller sort undertøj. Det er kun dig og spray tan behandleren der er i lokalet under behandlingen, med mindre du ønsker andre tilstede. Vi har rigeligt af plads. Spray tan behandlingen tager ca 5-7 minutter. 
Du vil se solbrun ud med det samme og kuløren tiltager i timerne efter behandlingen når væsken begynder sin virkning.

Tørring:
Efter spray tan behandlinge, står du til tørre i vores hjørne med infrarød varme og luftblæsere. Dette gør at farven sider bedre fast og ikke havner i tøjet samt behandlingen holder længere.Vi rengører dine negle og neglebånd med vådservietter, under tørringen, så du ikke får misfarvninger. Tørringen tager ca. 3-4 minutter. Herefter kan du tage tøj på.

Gennemsigtig væske / CLEAR.
Vælger du en behandling med CLEAR spray tan væske, kan du ikke se noget med det samme, men kuløren kommer i timerne efter behandlingen.
Tips: Denne væske er gennemsigtig og smitter ikke af i tøj og sengetøj.

Forbehandling.
Vi har en forbehandling du kan bestille. En forbehandlingen afrenser og forbereder din hud til spray tan behandlingen.  
Forbehandlingen sprayes på og efterlades på huden i 1 minut. Hefter frotterer du hele kroppen grundigt med et håndklæde og du er klar til selve spray tan behandlingen. En forbehandling er ikke nødvendig, men kuløren vil holde 1-2 dage længere.
Tips: Kan du ikke undvære din creme efter badet på dagen, er det en god ide at bestille en forbehandling.

En proff. personlig spray tan behandling tager ca. 20 min i alt hos os.


Efter behandlingen:
Du bør vente 8-10 timer med at bade efter en spray tan. Du bør heller ikke træne og må ikke blive våd. Sover du med farven, skal du være opmærksom på ikke at lægge dine hænder på din mave og lår, da det kan misfarve dine håndflader. Vores spray tan væske indeholder ikke meget styrefarve/bronzer og smitter ikke meget af, men kan smitte af i hvidt tøj og sengetøj. Efter badet vasker du kun ca 5-10% af farven af. Dette er styrefarven/bronzeren. Benyt altid en bodylotion / tan extender efter bad for at fugte huden. Herved bliver farven væsentlig flottere og holdbarheden forlænges.

Holdbarhed.
En spray tan behandling holder 5-10 dage, alt efter hudtype, forberedelse og efterbehandling. En spray tan giver farve til de to øverste hudlag og kroppen skifter ca. to hudlag pr. uge. Vi anbefaler du får din spray tan så tæt på dagen du skal bruge farven, da farven er mest intens de første 3 dage.


Produkter til før og efter.
Peeling, scrub, handsker, bodylotion og meget mere i shoppen - ser her: Produkter til før og efter spray tan.

Vi har beskæftiget os med spray tan siden 2008 og har mange tusinder behandlinger bag os.

Følg os på Instagram:
#copenhagentan