Solcreme til ferien

10 vare(r)
that-so
Faktor505050ALLINONEspray90ml-20
Solfaktor på spray! Baby ...
159,00 DKR
Ned til: 143,10 DKR
  • 2 stk. 143.1 pr. stk spar 10%
that-so
Faktor spray - SPF 20/30/50 ALL IN ONE
Solfaktor på spray! 100 m...
139,00 DKR
Ned til: 125,10 DKR
  • 2 stk. 125.1 pr. stk spar 10%
that-so
Faktor spray - SPF 20/30/50 ALL IN ONE
Faktor 20, 30 og 50 i sam...
186,00 DKR
Ned til: 167,40 DKR
  • 2 stk. 167.4 pr. stk spar 11%
that-so
Faktor505050ALLINONEspray175ml-20
Baby formula med høj fakt...
229,00 DKR
Ned til: 206,10 DKR
  • 2 stk. 206.1 pr. stk spar 10%
that-so
Faktor203050VeganOKALLINONEspray175ml-20
Faktor 20, 30 og 50 i sam...
209,00 DKR
Ned til: 188,10 DKR
  • 2 stk. 188.1 pr. stk spar 10%
that-so
Faktor203050ALLINONEsprayTattooGuardian175ml-20
Faktor 20, 30 og 50 i sam...
209,00 DKR
Ned til: 188,10 DKR
  • 2 stk. 188.1 pr. stk spar 10%
that-so
Tanning accelerator fra That´so
Sådan! Hurtigere brun med...
186,00 DKR
Ned til: 167,40 DKR
  • 2 stk. 167.4 pr. stk spar 11%
that-so
SHOWER GEL - Mosquito Guardian
Effektiv mod myg og andre...
99,00 DKR
Ned til: 89,10 DKR
  • 2 stk. 89.1 pr. stk spar 10%
australian-gold
Faktor15mbronzer237ml-20
Spray med Bronzer....
169,00 DKR
Ned til: 153,00 DKR
  • 2 stk. 153 pr. stk spar 10%

Ikke på lager

australian-gold
Faktor20lotionPremiumCoverage-20
Meget vandfast. Ekstra la...
159,00 DKR
10 vare(r)

Beskyt dig selv med solcremer i ferien

Sommerferien er lige om hjørnet, og mange af os glæder os til at nyde de lange solrige dage. Men det er vigtigt at huske på, at solen også kan være skadelig for vores hud, hvis vi ikke beskytter os ordentligt. Ved du hvilken solcreme du bør anvende for at sikre optimal beskyttelse?

 

Ophold dig i solen uden at blive solbrændt med Copenhagentan solcremer. Disse solcremer er udviklet for at give dig den bedste beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Uanset om du planlægger en dag på stranden, en vandretur i bjergene eller blot vil nyde solen i haven, er det vigtigt at beskytte din hud med en passende solcreme.

 

Copenhagentan tilbyder en bred vifte af solcremer, der er egnet til alle hudtyper og aldre. Fra lette, hurtigt absorberende formler til vandafvisende og ekstra stærke beskyttelsesfaktorer, har Copenhagentan en solcreme, der passer til dine behov. Med vores solcremer kan du opholde dig i solen uden at bekymre dig om solskader, for tidlig aldring og solbrændthed.

 

Hvordan vælger du den rigtige solcreme?

  • - Vælg en solcreme med en passende solbeskyttelsesfaktor (SPF). Jo højere SPF, desto bedre beskyttelse mod solens UVB-stråler. En SPF på mindst 30 anbefales til de fleste, mens personer med meget lys hud eller dem, der er tilbøjelige til solskader, bør overveje en højere faktor.

 

  • - Sørg for, at solcremen beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. UVA-stråler er ansvarlige for tidlig aldring og hudskader, mens UVB-stråler forårsager solbrændthed. Copenhagentan solcremer beskytter mod begge typer stråler og sikrer dig en komplet solbeskyttelse.

 

  • - Vælg en solcreme, der er vandafvisende, hvis du planlægger at være aktiv eller bade. Dette vil hjælpe med at holde solcremen på plads, selv når du sveder eller svømmer.

 

  • - Påfør solcreme rigeligt og ofte. Det er vigtigt at bruge nok solcreme for at opnå den ønskede beskyttelse og at genpåføre den hver anden time, eller efter at have badet.


Køb solcremer fra Copenhagentan til billige priser og invester i din huds sundhed og velvære. Beskyt dig selv og dine kære mod solens skadelige stråler og nyd en bekymringsfri sommer i solen. Bestil din solcreme fra Copenhagentan i dag og få leveret lige til døren.

 

shutterstock_1401651737 (1) 

Følg de 3 solråd når du nyder det gode vejr

De 3 solråd er enkle retningslinjer, som Kræftens Bekæmpelse i Danmark har udformet for at hjælpe befolkningen med at beskytte sig mod solens skadelige stråler og mindske risikoen for hudkræft og andre solrelaterede sundhedsproblemer. De 3 solråd går ud på følgende:

Søg skygge

Det første solråd handler om at søge skygge, især når solen er stærkest, hvilket typisk er mellem kl. 12 og 15. Solens UV-stråling er mest intens i dette tidsrum, og det er derfor vigtigt at finde skygge for at undgå for meget direkte sollys. Det kan være under et træ, en parasol eller ved at gå indendørs. Sørg for at holde små børn og spædbørn i skyggen, da deres hud er særligt følsom over for solens stråler.

 

Brug solhat og tøj

Det andet solråd anbefaler at bruge solhat og tøj for at beskytte huden mod solens UV-stråler. En bredskygget solhat kan beskytte ansigt, ører og nakke, mens tøj kan dække større dele af kroppen. Lette, løstsiddende tøj, der dækker arme og ben, er ideelt til at beskytte huden uden at gøre dig for varm. Husk at tætsluttende tøj giver bedre beskyttelse end løstsiddende tøj, og mørkere farver kan blokere flere UV-stråler end lysere farver.

 

Brug solcreme

Det tredje solråd handler om at bruge solcreme med en passende solbeskyttelsesfaktor (SPF). Det anbefales at vælge en solcreme med en SPF på mindst 30, og at den beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. Solcreme bør påføres rigeligt og ofte, mindst hver anden time og efter badning eller kraftig svedtendens. Påfør solcreme på alle udsatte hudområder, inklusive ansigt, ører, hals og hænder, og husk at beskytte læberne med en læbebalsam med solbeskyttelse.

Ved at følge de 3 solråd kan du og din familie nyde solen på en sikker og ansvarlig måde og mindske risikoen for solskader og hudkræft.

 

Hvordan finder du den rette SPF til din hud?

Der er ikke en "bedste" SPF, der passer til alle, da den optimale solbeskyttelsesfaktor (SPF) afhænger af en række faktorer, herunder din hudtype, hvor meget tid du tilbringer i solen, og hvor stærk solens stråler er. Generelt anbefales det at vælge en solcreme med en SPF på mindst 30, som blokerer cirka 97% af UVB-strålerne.

 

Her er nogle retningslinjer for at vælge den rigtige SPF:

  • Hudtype: Personer med lys hud, lyse øjne og lyst hår har en højere risiko for solskader og bør derfor vælge en højere SPF, såsom SPF 50 eller derover. Hvis du har mørkere hud, kan du muligvis klare dig med en lavere SPF, men det er stadig vigtigt at beskytte huden mod solens skadelige stråler.

 

  • Tid i solen: Hvis du planlægger at tilbringe en længere tid i solen, f.eks. på stranden eller ved poolen, bør du vælge en højere SPF for at sikre en bedre beskyttelse. Hvis du kun skal være udendørs i kortere tid, kan en lavere SPF være tilstrækkelig.

 

  • Solintensitet: Solens styrke varierer afhængigt af tidspunktet på dagen, årstiden og din geografiske placering. Når solen er stærkest, bør du bruge en højere SPF for at beskytte din hud effektivt. Husk også, at solens stråler kan være stærkere i højere højder og tættere på ækvator.

 

  • Personlige præferencer og følsomhed: Hvis du har en historie med solskader, solallergi eller en øget risiko for hudkræft, kan det være en god idé at vælge en højere SPF uanset din hudtype eller hvor meget tid du tilbringer i solen.

Det er vigtigt at huske, at ingen solcreme kan blokere 100% af UV-strålerne, og at du bør kombinere brugen af solcreme med andre beskyttelsesforanstaltninger, såsom at søge skygge, bære solhat og tøj og undgå solen, når den er stærkest. Følg med nedenfor hvis du vil vide mere om, hvor meget hver SPF ca. blokerer for. 

 

 shutterstock_1654242325


Så meget blokerer sol faktorerne af solens stråler i procent

Solfaktor, også kendt som solbeskyttelsesfaktor (SPF), er en måling af, hvor effektiv en solcreme er til at beskytte huden mod UVB-stråler, som er den primære årsag til solbrændthed og kan bidrage til hudkræft. Overordnet set kan solfaktorer inddeles i følgende kategorier:

 

SPF 15:

Blokerer for cirka 93% af UVB-strålerne. Dette betragtes som minimal beskyttelse og anbefales generelt ikke til personer med lys hud eller dem, der har en højere risiko for solskader.

 

SPF 30:

Blokerer for cirka 97% af UVB-strålerne. Dette er den anbefalede SPF for de fleste mennesker, da den giver en god beskyttelse mod solens skadelige stråler uden at være for tung eller klæbrig.

 

SPF 50:

Blokerer for cirka 98% af UVB-strålerne. Denne højere solfaktor er velegnet til personer med meget lys hud, dem, der er tilbøjelige til solskader, eller hvis du planlægger at tilbringe en længere tid i solen.

 

SPF 50+:

Blokerer for cirka 98-99% af UVB-strålerne. Selvom der ikke er en stor forskel mellem SPF 50 og SPF 50+, kan denne ekstra beskyttelse gøre en forskel for personer med særlig følsom hud eller en øget risiko for hudkræft.

Det er vigtigt at huske, at ingen solcreme kan blokere 100% af solens stråler, og det er derfor afgørende at kombinere brugen af solcreme med andre beskyttelsesforanstaltninger, såsom at søge skygge, bære solhat og tøj og undgå solen, når den er stærkest.