Tanning Essentials Pro V. inkl. telt & udsugning

Specialpris 3.695,00 DKR
Normalpris: 5.450,00 DKR

Spray tan system, inkl. spray gun.
- Inkl. telt.
- Inkl. TE udsugning.
- Inkl. 1 liter spray tan væske - CopenhagenTAN DARK 10% DHA.
Nok til mindst 10 behandlinger.

Beskrivelse

Denne NYE Pro V spray tan maskine er designet til den travle spray tan forretning samt mobil spray spray tanning. Kraftigere end nogensinde, men mere stille.
Pro V-systemet har eftertragtede avancerede funktioner, som du vil få stor glæde af. Herunder præcis digital indstilling med seks indstillinger, indbygget varmluft funktion, smart hukommelses funktion der husker dine tidligere indstillinger, ekstra cup holder samt minimum af vedligeholdelse.
Den medfølgende Pro V spray gun kan placeres i holderen direkte på maskinen. Denne nye spray gun besidder en ny teknologi som giver et smallere og mere kontrolleret spray tan mønster samt justerbart spray tan design med låsefunktion. Med den DHA modstandsdygtige nål og dysse samt integrerede cup, leveres en fejlfri behandling hver gang!
Se Youtube video

Udsugning - TE Turbo mobil:
Støjsvag effektiv udsugning til saloner eller mobile spray tanning.
Denne mobile udsugning er lille og let til brug ved spray tan behandlinger. Den er designet til at reducere oversprøjtning fra pop up kabiner eller små rum.
Filtret er kan let skiftes og er vaskbart, dvs. ingen ekstra vedligeholdelsesomkostninger.

Pop up spray tan kabine i sort.
Med 1/3 gennemsigtigt plast tag for mere lys.
Denne enkle pop up kabine tilbyder en enkel og nem måde at hjælpe mod oversprøjtning af omgivelserne. Den samles og sammenklappes på få sekunder - ingen stænger. Kabinen er med vandtæt gulv. Sammenklappes nemt i en cirkulær pose med skulderstropper, så du nemt kan bære den og resten af dit udstyr.

Teltet har gennemsigtigt loft og udgangshul til udsugning nederst/bagerst i kabinen. Udsugningshullet er med en stor klap lukket med velcro, som kan rulles op, når den står åben. Yderligere er der en såkaldt "sovepose lukning" som kan stramme til rundt om en evt. udsugning. DET er smart!
Str.: 210cm højt x 120cm bred x 120cm dyb.
Farve: Sort. m klar top.
Fremstillet efter ISO 9000-standarderne, flamme retardent og internt vandtæt.

Indhold

1 stk. Tanning Essentials Pro V. spray tan maskine
2 stk. ekstra kopper med låg
1 stk. Udsugning - TE Turbo mobil
1 stk. sort pop up telt
Inkl. 1 liter spray tan væske - CopenhagenTAN DARK 10% DHA. Nok til mindst 10 behandlinger.