Samarbejde vedr. automatisk spray tan kabine.

SPRAY TAN SAMARBEJDE VEJLEDNING KØB KABINER
 
Spray tan kabiner - automatiske.    Spray tan kabine - automatisk
Vi tilbyder at arbejde sammen med dig om vores automatiske spray tan kabiner.
Hvordan foregår dette samarbejde så?

Vi leverer og monterer en automatisk spray tan kabine på din adresse.
Du har et passende lokale, med god beliggenhed og lange åbningstider. Du sørger for daglige drift og rengøring.

Der er få udgifter til opstart. Og du skal ikke købe, leje eller lease kabinen. Efterfølgende deles udgifter og indtægter, som nævnt herunder. Dette er en WIN WIN aftale!

Økonomi.
Indtægter deles 50/50 til hver.

Udgifter deles 50/50 til hver, dog trækkes 20% fra vejl. udsalgspriser på produkter fra vores shop, inden der deles 50/50.

Daglig drift.
Kabinen har dansk stemme vejledning og behøver ikke betjening fra personale. Kabinen skal ca. rengøres en gang dagligt, alt efter hvor mange kunder der har benyttet kabinen, hvilket tager ca 10-15 min.

Service og opfyldning.
Kabinen skal opfyldes for hver ca. 220 behandlinger. Årligt service, består af gennemgang af tryk, udskiftning af 2 x 4 O ringe.
Vi står for service af kabinen. Opfyldning aftales nærmere, alt efter lokationen.

Pris pr. behandling.
Kunden betaler kr. 100,- pr. behandling. Kabinen bruger næsten igen strøm og kun lidt væske pr. behandling.

Afregning.
Der afregnes efter hver opfyldning.

Forbehold.
Såfremt vi ikke kan se et fornuftigt afkast, forbeholder vi os ret til at afvise samarbejdet. Et samarbejde skal være en forretning for os begge.

Kontakt os.
Kontakt os endelig for et konsulent besøg eller en uddybende samtale.


Informationer om spray tan kabinen:

Du får en skøn naturlig kulør efter bare en spray tan behandling.

Kabinen er en åben model, men står i aflåst rum og behandlingen foregår helt privat. Her er ingen tidsbestilling, du møder bare op.

Spray tan video
Spray tan i automatisk kabine - Youtube video.


Forberedelse.
Det er en fordel at forberede din hud inden behandlingen. Således vil behandlingen holde længere og aftage jævnt.

Dagen før:
Dagen før spray tan behandlingen benyttes en peeling/skrubbe handske med sæbe i badet eller en god skrubbecreme. Herved fjernes døde hudceller. Vi har handsker og cremer i webshoppen. Efter badet benyttes en fugtighedscreme, så hudens fugtballance opretholdes.

På dagen:
På dagen for behandlingen bades og vaskes normalt, men der må ikke benyttes creme efter badet, da cremen kan blokere for optagelsen af spray tan væsken. Undgå også at benytte parfume og deodorant. Benytter du deodorant alligevel, så brug en stift, da spredninge ikke er så stor. Deodorant gør dig grøn under armene, til du bader næste gang.

Vil du være god ved din hud og opnå det flotteste resultat, så brug creme efter badet hvergang og skrub din hud en gang om ugen.

Behandlingen.
Selve spray behandlingen tager ca. 10 minutter fra du går ind og til du er ude igen. Her er grundig vejledning og dansk stemme vejledning i kabinen. Stemmevejledningen hjælper dig under hele behandlingen. Du vælger selv hvor meget væske der skal sprayes med, ud fra din højde. Under selve spray sekvensen, som kun tager 2 x 3 sekunder, bliver du positivt ladet og væsken er negativt ladet, herved suges væsken nærmest ind til din krop i de sekunder der sprayes. Du mærker intet til at du bliver elektromagnetiseret, men det er ikke tilladt for personer med pacemaker at benytte autosprayen. Herved opnås et perfekt resultat uanset størrelse. Vi har hårhætter, fodsålebeskyttere, blokcreme og makeupfjerner klar til dig i kabinen. Se vejledning i kabinen.

Tørring.

Spray tan væsken skal ikke fordeles eller smøres rundt efter behandlingen. Du bliver blæse tørret efter behandlingen og er herefter klar til påklædning. 
De næste timer bliver du mørkere og mørkere! Spray tan metoden fra mikro dysserne giver en flot og ensartet farve, uanset kropsstørrelse og form.

Priser
En behandling koster kr. 100,-. DET er billigt! Væsentligt billigere end personlige spray tan behandlinger, da denne kabine ikke behøver betjening fra et personale.

Dimentioner.
Autospray%20dimensioner