that-so

HD Tan - High Definition Tan m/ bronzer, 8% DHA - 250 ml

297,00 DKR
  • Køb 2 for 534,60 DKR og spar 10%

KÆMPE SPRAYDÅSE! Kan anvendes over makeup!
HD Tan kan anvendes over Make-up.
Indeholder DHA og bronzer (naurlige pigmenter fra karamel) der giver en øjeblikkelig naturlig gylden tan.

Farven holder ca. 5 dage


Øjeblikkelig bronzerintensitet: Medium
DHA : 8%

Beskrivelse

HD Tan kan anvendes over Make-up på grund af den specielle formular indeholdende Gransolve DMI.
HD Tan indeholder DHA og bronzer (naurlige pigmenter fra karamel) der giver en øjeblikkelig naturlig gylden tan. Farven øges over 3-4 timer. (Undgå kontakt med vand i dette tidsrum). Dette innovative molekyle er i stand til at stabilisere og få de aktive ingredienser til at trænge dybt i huden og alle mulige barrierer som f.eks. forurening, støv og pudder, (kompakt og flydende foundation, ansigtspudder osv). En sikker og naturlig formular der ikke skader huden eller kroppen. Efterlader ikke pletter eller ubehagelig duft.

Farven holder ca. 5 dage

Øjeblikkelig bronzerintensitetMedium
DHA : 8%
Duft: frisk og glam

Indhold

BRONZER FOD PIGMENT:
Øjeblikkelig tan opnås takket være den kosmetiske bronzer, en blanding af farvede pigmenter, der også bruges til mad og er sikker for vores hud.

DHA (Dihydroxyacetone):
Ekstraheres fra sukkerrør, og det garanterer en gradvis og langvarig tan uden at skade huden. Lotionen virker på de øverste hudlag og giver en lysende og intens farve, der aftager jævnt og langsomt med den naturlige eksfoliering af huden uden at efterlade pletter. Produktet er Erythrulose frit.

GRANSOLVE DMI:
er et molekyle afledt af majs. Det øger indtrængningen af ​​ingredienser i huden for højere effektivitet og ydeevne også gennem mulige barrierer som forurening, støv og make-up. Det stabiliserer formuleringen og garanterer en langvarig, ensartet tan uden pletter, selvom den påføres over make-up.

ALOE VERA (Aloe Barbadensis):
Velkendt siden antikken for dets beroligende og fugtgivende egenskaber, er ekstraktet fra aloe-planten en reel behandling for menneskelig hud, hvilket giver den blødhed og lysstyrke sammen med en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed.

MATRIXYL TM :
Stærk anti-aging, der hjælper med at udglatte rynker samt forbedrer hudens tone og elasticitet.

Ingredienser

Aqua (water), dihydroxyacetone, polysorbate 20, glycerin, phenoxyethanol, dimethyl isosorbide, parfum (fragrance), sodium metabisulfite, aloe barbadensis leaf juice, CI 15985 (yellow 6), CI 16035 (red 40), ethylhexylglycerin, citric acid, CI 42090 (blue 1), butylene glycol, carbomer, palmitoyl pentapeptide-4.