beauty-angel

CULTIVATE Collagen Intensifier - 500 ml

Specialpris 623,75 DKR
Normalpris: 1.099,00 DKR

Ikke på lager

CULTIVATE – intensiverer og bevarer. Efter lysbehandling.

Beskrivelse

Der findes allerede kosmetik af høj kvalitet, som kan give et imponerende foryngende resultat. 
I samarbejde med lysbehandling vil et endnu mere eminent resultat kunne opnås og da lys på naturlig vis øger hudens gennemtrængelighed, kan kosmetik i særdeleshed virke effektivt.

Det resultat, som kan opnås gennem en kombination af de specieludviklede BEAUTY ANGEL kosmetikprodukter og BEAUTY ANGEL lysbehandlingen, er i særdeleshed beundringsværdigt.

Antiældningsingredienserne af højeste kvalitet er specielt udvalgt til anvendelse i kombination med collagenlamper og opnår hermed en påviselig forstærkende effekt.

BEAUTY ANGEL hudplejekonceptet omfatter to produkter, der arbejder tæt sammen:
ACTIVATE og CULTIVATE.
Begge cremer repræsenterer de seneste opdagelser inden for kosmetisk forskning og giver dermed både en øjeblikkelig tydelig virkning samt en intensiv effekt på længere sigt. Opskrifterne indeholder især høje koncentrationer af aktive ingredienser, der tydeligt, og vigtigst af alt, permanent, forskønner hudens både struktur og farve. Ingredienserne af høj kvalitet er i særdeleshed effektive i forbindelse med lysbehandling og anvendes både før og efter en sådan behandling. Resultatet kan yderligere forbedres ved daglig brug af disse produkter (eksempelvis ACTIVATE om morgenen og CULTIVATE om aftenen).

CULTIVATE – intensiverer og bevarer
Efter en behandling sikrer de yderst effektive ingredienser i CULTIVATE-cremen, at huden tilføres et produkt med de tilstrækkelige mængder blødgørende og plejende egenskaber. Det højmoderne hudplejeprodukt sikrer samtidig på en øjeblikkelig og en længerevarende effekt og er udviklet til at give huden en synlig fastere og strammere kontur. CULTIVATE hjælper hudens naturlige evne til at forny celler, og intensiverer altså på denne vis resultatet af lysbehandlingen. Rynker reduceres, huden ser strammere ud, og huden i al almindelighed virker både jævnere og mere glansfuld. På samme tid beskytter antioxidanterne i opskriften huden mod ydre, skadelig påvirkning. CULTIVATE gør det muligt for dig, også hjemme, at udnytte lysbehandlingens positive effekt, og er samtidig et godt, plejende supplement til den daglige hudplejerutine.