ACTIVATE Collagen Booster - 500 ml

Beskrivelse

ACTIVATE – aktiverer og hjælper. Før lysbehandling.

949 DKR
Beskrivelse

Der findes allerede kosmetik af høj kvalitet, som kan give et imponerende foryngende resultat. 
I samarbejde med lysbehandling vil et endnu mere eminent resultat kunne opnås og da lys på naturlig vis øger hudens gennemtrængelighed, kan kosmetik i særdeleshed virke effektivt.

Det resultat, som kan opnås gennem en kombination af de specieludviklede BEAUTY ANGEL kosmetikprodukter og BEAUTY ANGEL lysbehandlingen, er i særdeleshed beundringsværdigt.

Antiældningsingredienserne af højeste kvalitet er specielt udvalgt til anvendelse i kombination med collagenlamper og opnår hermed en påviselig forstærkende effekt.

BEAUTY ANGEL hudplejekonceptet omfatter to produkter, der arbejder tæt sammen:
ACTIVATE og CULTIVATE.
Begge cremer repræsenterer de seneste opdagelser inden for kosmetisk forskning og giver dermed både en øjeblikkelig tydelig virkning samt en intensiv effekt på længere sigt. Opskrifterne indeholder især høje koncentrationer af aktive ingredienser, der tydeligt, og vigtigst af alt, permanent, forskønner hudens både struktur og farve. Ingredienserne af høj kvalitet er i særdeleshed effektive i forbindelse med lysbehandling og anvendes både før og efter en sådan behandling. Resultatet kan yderligere forbedres ved daglig brug af disse produkter (eksempelvis ACTIVATE om morgenen og CULTIVATE om aftenen).

ACTIVATE – aktiverer og hjælper
Bør tilføres huden før hver lysbehandling, især på ansigt, hals og brystbenet, da strålerne på denne måde vil kunne trænge gennem huden på optimal vis. Den rige ACTIVATE creme indeholder specielle ingredienser, som blødgør hudens gamle celler, og således gør huden mere modtagelig overfor strålingen. Cremen gør altså, at lyset ubesværet kan trænge ind i huden uden at blive bremse af forskellige partikler i form at snavs, fugt eller lignende. Yderligere aktivere cremens indhold også hudens egen collagenproduktion og har en opstrammende virkning. ACTIVATE indeholder ikke parfume og allergiprovokerende stoffer for ikke at forårsage nogen modsvarende negativ effekt. Hudplejeproduktet kan anvendes dagligt for et endnu smukkere og bedre resultat. Da produktet er parfumefrit, kan det med fordel anvendes om morgenen og er også velegnet til anvendelse sammen med andre kosmetiske produkter.