Forside

Behandlinger Produkter og udstyr Net butik Om os

Kontakt

Spray tan galleri
Herunder er lidt billeder fra CopenhagenTAN og nogle af de events vi har været til.
Gallerier.Spray tan for DBFF - Dansk Bodybuilding og fitness forbund. 
CopenhagenTAN var til danmarksmesterskaberne i bodybuilding og fitness i 2011, 2012, 2013 og 2014, og spray tanne mange af atleterne før de skulle på scenen. Vi var til NM i 2012. I 2014 var vi på Island til NM og spray tannede hele det danske landshold op til deres konkurrence. 

Højre: Tre trætte piger fra CopenhagenTAN team, endelig en pause!
Venstre: Johnny på arbejde - Sol Quito får konkurrence farve på.
Se flere billeder på vores Facebook side. Læs mere om spray tan til konkurrence her.
Maria Erwolter fik spray tan hos CopenhagenTAN

Maria Erwolter er skuespiller og skulle bruge en flot farve til sine optagelser. Maria er lys i huden og havde brug for en mere solbrun kulør. Maria var forbi CopenhagenTAN flere gange under optagelserne for at holde sin farve ved lige. 
Nu venter vi spændt på filmen! 

Maria Erwolter

Stephanie Star kommer jævnligt forbi og vedligeholder sin farve med en spray tan. Stephanie er bla. med i serien Singelliv på TV4 2012. 
Du kan se et videoklip fra spray tan behandlingen her.

Vi var til DM i Bodybuilding og Body Fitness i Herning d. 7-9 oktober 2011. I samarbejde med Dansk Bodybuilding og Fitness forbund, tilbød vi atleterne spray tan farve til deres konkurrence i Herning. Atleterne skal have en meget mørk farve for at alle musklerne kan ses i rampelyset. Derfor er de meget mørke! 
Ida, her til venstre, var blandt atleterne der fik vores behandling. Ida vandt DM guld og efterfølgende NM guld! Stort tillykke til Ida. Vi havde mange atleter der benyttede sig af vores on site tanning service og tilbage meldingen har været meget positiv. Alle har været glade for den mørke, jævne farve. Vores farve er godkendt af DBFF dommer.
DR P4 var forbi til DM og lave et med os. Du kan høre interviewet her:
interview om spray tan.(7MB)

Vi havde besøg af Line fra De unge mødre og TV4. Line skulle bruge sin farve i forbindelse med fotooptagelser og var her forbi med et tv hold. Måske har du allerede set klippet i fjernsynet.
Til venstre taler Line og Anja om hvor mørk Line skal være inden spray tan behandlingen.
Til højre kan du se Lines fine farve, lige efter spray tan behandlingen.
 

Cecilie Hother var med i Vild med dans 2010 og kom her forbi hver uge, for at holde sin farve ved lige. Cecilie Hother og Mads Vad vandt i 2010! Stort tillykke til dem begge.
Her står Cecilie og Anja sammen hos CopenhagenTAN på Frederikssundsvej i Brønshøj.

Vi sørgede for at alle deltagerne i årets 2010-2011 musical Mamma Mia, har en flot farve til forestillingerne. Silas Holst er med i forestillingen her i Kbh. og fik spray tan hver uge. Mamma Mia har valgt selv at spray tanne, vi har leveret alt udstyr og løbende spray tan væsken til deres spray tan behandlinger.

Malena Belafonte og Silas Holst fra Vild med dans 2009, var her forbi og få Deres spray tan behandling, før de skulle optræde. De skulle være helt i gult og syntes nok lige det var pænere med lidt kulør. Se video og billedserie fra BT´s hjemmeside her: 
Spray tan
behandling af Silas og Malena. 


Vi har udført personlige spray tan behandlinger siden 2009 og har mange tusinde tilfredse kunder bag sig. Ligeledes underviser vi i spray tan behandlinger. Du kan således også bestille et spray tan kursus hos os.

Du kan booke din personlige professionelle spray tan behandling her under booking.

Ønsker du at benytte vores automatiske spray tan kabine, er der ingen tidsbestilling. Den kan benyttes alle dage i tidsrummet kl. 6-22.

Johnny klar med spray tan udstyret.

   

Her lidt billeder fra lokalerne hos CopenhagenTAN i Brønshøj. 


 

 CopenhagenTAN - Frederikssundsvej 229, 2700 Brønshøj - åbent alle dage kl. 6-22.